Italie
- Gaja - Brunello di Montalcino
Iedere druivenvariëteit wordt apart gevinifeerd: met de schilletjes gaan de handgeplukte vruchten de gisttanks in waar de suikers in twee weken tijd bij ongeveer 26 graden Celsius worden omgezet in alcohol en koolzuur. Pas na…
€ 84,95 - Gaja - Dagromis - Barolo
Mediterraan klimaat. De druiven zijn afkomstig van de legendarische wijngaarden La Morra en Serralunga. De bodem is een kalkrijke zandbodem met sporen van magnesium en mangaan. De druiven van de verschillende wijngaarden worden…
€ 99,95 - Gaja - Ca'Marcanda Camarcanda
De drie gebruikte druivenrassen worden apart geoogst, vergist en gerijpt gedurende 18 maanden op nieuwe en gebruikte eikenhouten fusten. Daarna wordt de wijn geblend en volgt nog een jaar flesrijping. Een in zijn jeugd tannnineuze…
€ 199,00 - Gaja - Barbaresco
De Nebbiolodruiven voor de Barbaresco van Gaja waren van oudsher afkomstig van verschillende wijngaarden. Zo deed Angelo's vader, grootvader en diens vader daarvoor dat ook al. Hoewel de jonge Angelo aan deze traditie geen einde…
€ 310,00